17.10.2023

Muaji i Ndërgjegjësimit nga Kanceri i Gjirit!

Sot na bashkoj ngjyra rozë! Tani e tutje do të jemi së bashku për një qëllim të përbashkët, SUKSESIN TONË.

Muaji i Ndërgjegjësimit nga Kanceri i Gjirit është një muaj i rëndësishëm për të promovuar ndërgjegjësimin, edukimin dhe mbështetjen në luftën kundër kësaj sëmundje të rëndë. Është një muaj i veçantë i sensibilizimit dhe edukatës në lidhje me këtë sëmundje. Në këtë muaj synohet të rritet ndërgjegjësimi i publikut në lidhje me kancerin e gjirit, të promovohet shprehja e emocioneve dhe ndihma për gratë që vuajnë nga kjo sëmundje.

Zbulimi i hershëm dhe trajtimi i kancerit të gjirit janë thelbësore për shërimin e tij. Mamografia është mjet i domosdoshëm për zbulim të hershëm. Zbulimi i hershëm, shpëton jetë.

Çdo grua është e veçantë! Në çdo situatë është e fortë e bukur dhe asnjëherë nuk dorëzohet. Kjo sfidë është e të gjithëve sepse ju jeni NE. 

#illyrialife #illyria #savainsurancegroup #tetori #muajiindergjegjesimit #kanceriigjirit #mesnjerezvetemire

Muaji i ndergjegjesimit

Muaji i ndergjegjesimit