Kush jemi ne?

ILLYRIA Life është kompania e Parë për Sigurimin e Jetës, e licencuar nga Banka Qendrore e Republikës së Kosovës.

ILLYRIA Life është pjesë e Grupit SavaRe. SavaRe është kompania më e madhe risiguruese në Slloveni dhe ndër grupet më të mëdha siguruese në rajon.

Grupi SavaRe është ndër kompanitë më të suksesshme siguruese e cila gëzon rejting A- (rritje stabile) nga Standard & Poors.