29.3.2023

Uta e Maleve mbështetet nga Illyria Life!

Uta Ibrahimi është një pioniere e jashtëzakonshme dhe një frymëzim për shumë njerëz.

Brenda pak ditësh, ajo do të niset në ekspeditën e radhës për t'u ngjitur Majës Dhaulagiri 8167m, maja e shtatë më e lartë në botë. Uta tashmë e ka dëshmuar veten se është më se e përgaditur për tu ngjitur në male të ndryshme të cilat kërkojnë një sasi të pabesueshme aftësie, qëndrueshmërie dhe vendosmërie.

Si gruaja e parë shqiptare që ka arritur majën e Everestit dhe e vetmja nga Ballkani që ka ngjitur shtatë nga katërmbëdhjetë majat e Himalajeve, Uta ka vendosur shiritin lart për alpinistët në mbarë botën. Arritjet e saj janë një dëshmi e forcës, elasticitetit dhe shpirtit të palëkundur të vullnetit njerëzor.

Jemi të lumtur që po e mbështesim Utën e Maleve në ekspeditën e saj malore e cila për ne do të jetë motivim për të vazhduar eksplorimin e vende të bukura dhe promovimin e jetës së shëndetshme.

Duke vlerësuar lartë rëndësinë e sportit në Kosovë, e në veçanti të atyre individuale, Illyria Life gjithmonë do të jetë në përkrahje dhe do të synojë që përmes mbështetjes së vazhdueshme të ndikojë në mendësinë dhe krijimin e kulturës sportive në vendin tonë.

#illyrialife #savainsurancegroup #utaemaleve #hiking #sigurimiijetes #asnjeherevetem

Uta e Maleve

Uta e Maleve