20.3.2023

Konferenca e Pranverës, Korçë 2023!

Traditën e kompanisë për mbajtjen e konferencave e vazhduam me “Konferencën e Pranverës” e cila ka qëllim largimin nga përditshmëria mirëpo jo edhe nga përgjegjësia që ne mbajmë brenda shtëpisë sonë të dytë “Illyria Life”. 

Filluam ditën me Uta Ibrahimin me të cilën e ndam njërin nga mëngjeset tona të përbashkëta, duke i uruar suksese në ekspeditën e saj malore që tanimë mbështetet edhe nga kompania jonë Illyria Life.
Uta e Maleve për ne do të jetë motivim për të vazhduar eksplorimin e vende të bukura dhe promovimin e jetës së shëndetshme.

Në këtë konferencë të organizuar në një frymë dhe ambientë më ndryshe, u shpalosën rezultatet e punës si dhe u diskutuan mangësitë eventuale të cilat na vështirësojnë arritjen e objektivave. Vazhduam tutje duke prekur sfera të ndryshme socializimi, trajnimi, diskutimi dhe duke realizuar aktivitete të ndryshme hikingu, ekplorimi dhe shoqërimi.

Vizituam qytetin e bukur të Korçës së bashku me vendet malore të Voskopojës dhe Dardhës, për tu bërë një me natyrën dhe duke shijuar pamjet magjepse dhe ajrin e pastër që ofrojnë këto male.

Konferencën e radhës, atë të Vjeshtës, do të mbajmë në Shtatorin e po këtij viti, për të vazhduar me vizita të tjera të vendeve të bukura shqipëtare.

#illyrialife #savainsurancegroup #sigurimiijetes #konferencaepranveres #asnjeherevetem

Konferenca e Pranveres

Konferenca e Pranveres

Konferenca e Pranveres

Konferenca e Pranveres

Konferenca e Pranveres

Konferenca e Pranveres

Konferenca e Pranveres

Konferenca e Pranveres

Konferenca e Pranveres

Konferenca e Pranveres