15.3.2023

Performancë e shkëlqyer nga Ski Prishtina, në Kampionatin e Kosovës!

Vikendin që lam pas Klubi i Skitarisë Prishtina shkëlqyen sërish me rezultate të mahnitëshme, duke u stolisur me medalje të shumta të fituara në garat kampionale të kampionatit të Kosovës. Medalje të arta, të argjenta dhe të bronzta rrëmbyen grupmoshat e vogla në kategoritë U8, U10 dhe U12, si tek meshkujt ashtu dhe tek femrat.
 
Skijatorëve të vegjël dhe në veçanti medalistëve Noelit, Andonit, Brizit, Renes, Lizes, Benit, Kleas, Diarit dhe Emes, ne i dëshirojmë suksese të mëtutjeshme në të gjitha garat në vazhdimësi, të cilët me dashurinë e madhe për sportin e skijimit bëhen një me malet duke mos u trembur asnjëherë nga sfidat me të cilat ballafaqohen dhe të cilët janë gjithmonë falenderues ndaj trenerëve për durimin dhe përkushtimin e pafund ndaj tyre. 
 
Kompania e Sigurimit të Jetës Illyria Life në përkrahje të sportit në Kosovë, vazhdon edhe më tutje ta mbështesë Klubin e Skitarisë Prishtina.
 
#illyrialife #skiprishtina #savainsurancegroup #sigurimiijetes #asnjeherevetem
 
Ski Prishtina
 
Ski Prishtina
 
Ski Prishtina
 
Ski Prishtina
 
Ski Prishtina
 
Ski Prishtina
 
Ski Prishtina
 
Ski Prishtina
 
Ski Prishtina
 
Ski Prishtina
 
Ski Prishtina
 
Ski Prishtina
 
Ski Prishtina