17.1.2022

Punonjësit e Dalluar për vitin 2021.

Illyria Life si çdo vit tjetër, vazhdon të mbaj traditën e të shpërblyerve për punonjësit më të dalluar të vitit. 

Përveç rezultateve te treguara, mbajtjes së diciplinës dhe kontributit të dhënë, më të dalluarit për vitin 2021 kanë treguar mbi të gjitha edhe dashuri të madhe për punën që e bëjnë në Illyria Life.

Ne i dëshirojmë suksese të mëtutjeshme kolegëve tanë, Ditar Basholli, Gentiana Demiraj, Burim Halili, Burim Salihu dhe Siera Voca dhe të gjithë punonjësve të Illyria Life, me shpresën që gjithmonë së bashku ti tejkalojmë pritjet tona.

#IllyriaLife #lifeinsurance #savainsurancegroup #thebestofthebest #year2021