6.12.2021

Illyria Life mbështet fushatën #dashniekujdes si Sponzor Silver.

K.S.J ILLYRIA Life sh.a, bashkohet në fushatën #dashniekujdes të organizuar nga AMC Health

Aksioni për Nëna dhe Fëmijë është i dedikuar përmirësimit të shëndetit të nënave dhe fëmijëve në Kosovë.

Është pikërisht situata pandemike që na thërret që të bashkohemi të gjithë sërish dhe të vazhdojmë t’i mbështesim gratë shtatzëna dhe foshnjet e tyre, sepse nevojat e tyre tani janë edhe më të mëdha sesa në të kaluarën.

Dhurojmë me zemër për nënat dhe fëmijët në nevojë!

#illyrialife #amchealth #savainsurancegroup #neveralone