15.10.2021

Aktivitet sportiv dhe socializues, Illyria Life!

Në një vend pune, ku kolegët nuk janë vetëm kolegë por janë edhe miq ... konsiderohet më shumë se vetëm punë.

Mbrëmë u zhvillua një aktivitet sportiv dhe socializues nga koleget e Illyria Life, me motivin "larg pëshpëritjeve, pranë njëri-tjetrit", të cilët përveç lojës së Bowling-ut u argëtuan gjatë tërë kohës sa ishin së bashku.

Kësaj here, ky lloj aktiviteti u organizua vetëm për gjininë femrore, ndërsa në të ardhmen do të vazhdojmë me organizime të tilla të përbashkëta nga i tërë stafi i kompanisë sonë, Illyria Life

Illyria Life jo vetëm një vend pune"

#womenpower #womenforwomen #socialization #thebestteam #bowling #neveralone