1.9.2021

Mirënjohje nga Gërmia Ultra Trail 2021.

Illyria Life, gjithmonë në mbështetje të sportit dhe aktiviteteve në Kosovë.

Kësaj radhe, Illyria Life gëzoi një mirënjohjë për kontribut të veçantë dhënë në mbështetjen e organizimit të garës së dytë ndërkombëtare ultra maratonike në Kosovë, të organizuar nga Kosova Trail Running Association.

Gjithmonë së bashku, faleminderit TeamKTRA.

#illyrialife #germiaultratrail #teamktra #savainsurancegroup #neveralone