26.5.2021

Sava Day 2021 (Part II), Kujdesi ndaj Ambientit.

Me rastin e shënimit të ditës së SAVA GROUP, punonjësit e KSJ ILLYRIA LIFE SHA dhe KS ILLYRIA SHA kanë vazhduar mbajtjen e traditës së aktiviteteve të organizuara sociale, humanitare dhe vullnetare.

Sot u organizua aksioni "Kujdesi ndaj Ambientit" ku punonjësit e Illyria Life dhe Illyria, kanë bërë pastrimin e ambientit te liqeni i Badovcit.

Poashtu është dhënë donacion mbjellja e drunjëve të llojit rrap tek Parku i Arinjëve, në mënyrë që të kemi një një ambient sa më të shëndetshëm. 

"Ambient i pastër, për një jetë sa më të shëndetshme"

#illyrialife #savainsurancegroup #neveralone #savaday