18.11.2020

Menaxheri i Ri i Shitjes - 2021

 

Shaban Gashi, Menaxher i Shitjes

Shaban Gashi, avancimi i radhës në rrjetin tonë të shitjes në K.S.J ILLYRIA Life sh.a

Shabani, është pjesë e K.S.J Illyria Life që nga viti 2018 , ka treguar rezultate të kënaqshme si Këshilltar i Shitjes dhe ka qenë gjithnjë bashkëpunues e kontribues brenda Kompanisë.

Shabani, së bashku me grupin e tij të ri të këshilltarëve, të cilët do ti ketë në menaxhim do të fillojnë punën nga 1 dhjetori 2020.

Ne e njohim dhe e çmojmë rëndësinë e burimeve njerëzore, sepse punonjësit tanë janë themeli i suksesit të kompanisë tonë. 

Kolegut tonë Shabanit i deshirojmë suksese të vazhdueshëm!