12.6.2024

Lojërat e Treta Sportive të SAVA Insurance Group!

Të shtunën që lam pas, pjesëmarrës nga gjashtë vende të ndryshme të SAVA Insurance Group u mblodhën për herë të tretë në Lojërat Sportive, të mbajtura në Moravske Toplice, Slloveni.

Ishte një përvojë e mrekullueshme të takohesh me kolegë që nuk i ke parë për një periudhë të gjatë, të shihje fytyrën e një zëri që e njeh vetëm në telefon, të bisedosh për tema për të cilat nuk ke shpesh kohë, të reflektosh dhe të kalosh një kohë të mrekullueshme në mes të njerëzve të mirë.

U zhvilluan gara në një varg aktivitetesh të ndryshme sportive nga grupe të mrekullueshme të cilët më pastaj u argëtuan me muzikë në një atmosferë fantastike që sollën edhe këtë vit punonjësit nga të gjitha anët e rajonit në Lojërat e 3-ta Sportive të organizuara nga SAVA Insurance Group. Ekipet multinacionale bashkuan kolegët nga vende të ndryshme dhe treguan se jemi sportistë të pasionuar, të gatshëm për konkurencë, gjithmonë duke funksionuar si një ekip i shkëlqyer dhe duke qenë të entuziazmuar si në sukseset e përbashkëta ashtu edhe në ato individuale.

Sikurse në vitet e shkuara, edhe në këtë vit, Kompania e Sigurimit të Jetës ILLYRIA Life shfaqi një performancë të jashtëzakonshme në një gamë të gjerë disiplinash sportive, duke fituar një numër të madh medaljesh të arta, argjendi dhe bronzi, dhe duke treguar përkushtim dhe aftësi të lartë në çdo garë.

Atmosferën më së miri mund ta ndjeni përmes videos sonë 🎥

Shoqërimi në një mjedis miqësor dhe të relaksuar na sjell shumë kënaqësi, prandaj mezi presim të takohemi përsëri vitin tjetër!

#SAVAInsuranceGroup #ILLYRIALife #amonggoodpeople #neveralone

Sava

Sava

Sava

Sava

Sava

Sava

Sava

Sava

Sava