8.3.2024

Gëzuar 8 Marsi nga ILLYRIA Life!

Me rastin e festës së 8 Marsit, kompania jonë ka organizuar një mëngjes të shëndetshëm për gjinin e bukur, të cilat e përbëjnë 55.2% të stafit të kompanisë ILLYRIA Life. Si shenjë falenderimi për punën dhe përkushtimin e treguar në vazhdimësi, në këtë ditë festive ILLYRIA Life i dhuroi të gjitha punonjësve të kompanisë nga një "gift card" për shërbime dhe produkte të ndryshme estetike.

8 Marsi, Dita e Gruas, na sjell rastin për të nderuar dhe përshëndetur kontributin e të gjitha grave në shoqëri. Le të respektojmë dhe vlerësojmë fuqinë dhe kontributin e tyre në të gjitha sferat e jetës.

“Asnjëherë mos harroni se sa të jashtëzakonshme jeni!”

#illyrialife #savainsurancegroup #sigurimiijetes #ditae8marsit #ditaegruas

8 Marsi

8 Marsi