22.5.2023

ILLYRIA LIFE në Majat e Botës!

Uta e Maleve me mbështetjen e ILLYRIA LIFE ngjitet në Majën Dhaulagiri dhe vendos flamurin e kompanisë sonë në Majën e Shtatë më të lartë në botë me lartësi prej 8167 metra.

Kjo është Maja e 8-të në nivelin e maleve të lartësisë mbi 8000 metra për Uta Ibrahimin, alpinisten shqiptare që ka arritur majën e Everestit dhe e cila vazhdon të jetë e vetmja alpiniste në Ballkan me ketë numër të ngjitjeve nëpër male. 

Uta tashmë e ka dëshmuar veten se është më se e përgaditur për tu ngjitur në male të ndryshme të cilat kërkojnë një sasi të pabesueshme aftësie, qëndrueshmërie dhe vendosmërie. Arritjet e saj janë një dëshmi e forcës, elasticitetit dhe shpirtit të palëkundur të vullnetit njerëzor.

Duke vlerësuar lartë rëndësinë e sportit në Kosovë, e në veçanti të atyre individuale, ILLYRIA LIFE gjithmonë do të jetë në përkrahje dhe do të synojë që përmes mbështetjes së vazhdueshme të ndikojë në mendësinë dhe krijimin e kulturës sportive në vendin tonë.

#illyrialife #savainsurancegroup #utaemaleve #hiking #sigurimiijetes #asnjeherevetem

Uta

Uta

Uta

Uta

Uta

Uta

Uta

Uta

Uta

Uta

Uta