20.1.2023

Krenar të jemi pjesë e mbështetjes së Skijimit në Kosovë - Illyria Life

Illyria Life është e dedikuar ndaj promovimit dhe mbështetjes së zhvillimit të skijimit në Kosovë.

Skiatorët Lirika Deva, Klos Vokshi dhe Dren Spahiu janë duke u përgatitur në Kronplatz të Italisë për garat e Festivalit Olimpik Evropian Dimëror për Rininë (EYOF) “Friuli, Venezia, Giulia 2023”. Këta sportistë të rinj janë pjesë e një komuniteti në rritje të skijimit në Kosovë.

Ne e shofim potencialin e këtyre skiatorëve të rinj dhe jemi krenarë të luajmë një rol në përgatitjen e tyre për EYOF. Poashtu, jemi të ngazëllyer që i shohim ata të përfaqësojnë Kosovën në skenën ndërkombëtare dhe kemi besim se do të kenë një paraqitje shumë të mirë.

Klubit Ski Prishtina i dëshirojmë suksese të vazhdueshme dhe rezultate triumfuese në të gjitha garat!

#illyrialife #skiprishtina #savainsurancegroup #sigurimiijetes #asnjeherevetem

Ski Prishtina

Ski Prishtina

Ski Prishtina

Ski Prishtina