27.12.2022

Zemra për Botën, Vizitë në Qendrën Ditore të Fëmijëve!

Në kuadër të projektit "Zemra per Boten ❤️ për 🌎", Kompania e Sigurimit të Jetës Illyria Life dhe Kompania e Sigurimit Illyria, në frymën e festave të fundvitit, vizituan Qendrën Ditore të Fëmijëve në Prishtinë.

Në po këtë ditë të premte të 23 dhjetorit, ne sollëm disa dhurata simbolike dhe kaluam një pasdite të këndshme së bashku.

Duke uruar për vitin 2023, që këta fëmijë të lumtur të përqafojnë me lehtësi rrugët e dijes dhe urtësisë, ne do bëhemi dëshmitarë të ndjekjes së rrugës së tyre të ndritur për të ardhmën e tyre.

#illyrialife #savainsurancegroup #lifeinsurance #neveralone

Qendra e Femijeve

Qendra e Femijeve

Qendra e Femijeve

Qendra e Femijeve