3.1.2023

Punonjësit më të dalluar në Departamentin e Shitjes gjatë muajve, për vitin 2022.

Kompania për Sigurimin e Jetës Illyria Life, vazhdon traditën për vlerësimin dhe shpërblimin e të gjithë punonjësve të dalluar në departamentin e shitjes, dhe jo vetëm!

Si çdo vit tjetër edhe në këtë vit kemi bërë çdo muaj përzgjedhjen e më të dalluarve në departamentin e shitjes, gjithnjë duke u bazuar në performancën dhe kontributin e tyre në punë.

Illyria Life përmes stafit të saj të mrekullueshem, vazhdon të jetë gjithnjë pranë klientëve për nevojat dhe kërkesat e tyre.

#illyrialife #savainsurancegroup #lifeinsurance #neveralone #year2022

Janar 2022

Shkurt 2022

Mars 2022

Prill 2022

Maj 2022

Qershor 2022

Korrik 2022

Gusht 2022

Shtator 2022

Tetor 2022

Nentor 2022

Dhjetor 2022