12.10.2020

Marrëveshje Bashkëpunimi

Në vazhdën e rritjeve të aktiviteteve të kompanisë sonë, Illyria Life ka arritur marrëveshje bashkëpunimi me Brokerin dhe Agjensionin e Shërbimeve ''A&B'' dhe me kompaninë Blue Brokers International, për ndërmjetësimin e shitjeve të sigurimeve të jetës.

#IllyriaLife #lifeinsurance #savainsurancegroup

Member of Sava Insurance Group.