15.10.2019

Konferenca e Vjeshtës 2019

Gjatë këtij vikendi në Shqipëri, përfunduam me sukses Konferencën e Vjeshtës, ku përveq saj u mbajtën edhe trajnime dhe aktivitete të ndryshme me trajnuesen, Shenaj Shala.

“Duaje jetën, siguroje vetën”

#IllyriaLife #konferencaevjeshtes #training #retreat #softskills #tetor2019 #vazhdontradita