10.9.2019

Shënimi i ditës së Illyria Life

Të premten me datë 06/09/2019 u shënua 11 vjetori i themelimit të kompanisë së sigurimit të jetës #IllyriaLife , ku në kuadër të saj u organizuan aktivitete të ndryshme sociale.

#IllyriaLife i falenderon të gjithë klientët që na besuan dhe vazhdojnë të na besojnë, pa të cilët as ne nuk nuk do ishim këtu ku jemi sot.

IllyriaLife 💚