5.12.2022

Illyria Life së bashku me NLB Bank, festuan festat e fundvitit!

Të premtën mbrëma të fundjavës së shkuar, Kompania e Sigurimit të Jetës Illyria Life festoi së bashku me partnerin bashkëpunues Nlb Bank rezultatet e mahnitshme të realizuara gjatë vitit. Festuam jo vetëm bashkëpunimin afarist, por edhe një sukses të përbashkët, një raport të shkelqyeshëm kolegial, një projekt shembull i cili duhet ndjekur.

Gjatë darkës të gjithë të pranishmit që janë pjesë e këtij projekti ishin prezent të një nate të bukur festive ku edhe nuk munguan disa dhurata simbolike. Ky është një falenderim i vogël për punën e palodhshme dhe të pandalshme që ekipi i Nlb Bank e bën në bashkëpunim me ekipin tonë, çdo ditë. 

Illyria Life, si lidere në tregun e sigurimit të jetës po vazhdon edhe më tutje të krijojë diferencë dhe të tregojë prezencë në tregun e sigurimeve në Kosovë.

Illyria Life çdo herë e më shumë po rritet, e së bashku me të edhe partnerët bashkëpunues.

#illyrialife #savainsurancegroup #nlbbank #sigurimiijetes #asnjeherevetem

Fundviti me NLB

Fundviti me NLB

Fundviti me NLB

Fundviti me NLB

Fundviti me NLB

Fundviti me NLB

Fundviti me NLB