23.5.2021

Mbështetje Sportive, Gërmia Ultra Trail.

Illyria Life, gjithmonë në mbështetje të sportit dhe aktiviteteve të ndryshme me karakter kulturor, humanitar e social, në Kosovë.

Kësaj radhe e mbështesim maratonën e organizuar nga Gërmia Ultra Trail, ku së bashku do ta vendosim Kosovën lart në listën e ngjarjeve të mëdha sportive.

#illyrialife #savainsurancegroup #germiaultratrail #teamKTRA