10.4.2019

Shënimi i ditës së SavaRe

Të premten me datë 05/04/2019 u shënua dita e #SavaRe, ku në kuadër të saj u organizuan aktivitete humanitare dhe sociale. Stafi i #IllyriaLifedhe #Illyria vullnetarisht dhuruan gjak për të gjithë personat në nevojë dhe në bashkpunim me #BONEVET mbështetën stimulimin dhe trajnimin e fëmijëve që të zbulojnë talentin e tyre.

#SavaRe #IllyriaLife #Illyria #charity #blooddonation #children#childreneducation