Blog

Sigurimi i Jetës: Luks apo Nevojë?

Sigurimi i jetës është një temë që shpesh shkakton debat, ku disa e konsiderojnë atë një luks dhe të tjerë e shofin si pjesë thelbësore e planifikimit të tyre financiar. Por e vërteta është se sigurimi i jetës është domosdoshmëri.

Kur vjen puna për të mbrojtur të dashurit tuaj, nuk ka hapsirë për kompromis. Pavarësisht nëse është fjala për sigurimin e të ardhurave për nevojat e tyre financiare në të ardhmen, për mbulimin e shpenzimeve në rast të vdekjes, apo thjesht për të ofruar paqe mendore, sigurimi i jetës është një komponent kritik i një plani financiar gjithëpërfshirës.

Sigurimi i JetesShumë njerëz e shohin sigurimin e jetës si diçka që do ta bëjnë "një ditë", por realiteti është se nuk është kurrë shumë herët apo shumë vonë për të siguruar jetën. Jeta është e paparashikueshme dhe sa më herët që të bëni sigurimin tuaj, aq më shumë do të përfitoni nga primet më të ulëta të pagesës dhe periudhat më të gjata të sigurimit.

Është e natyrshme të dëshirojmë të besojmë se asnjëherë asgjë e keqe nuk do të na ndodhë, mirëpo e vërteta është se jeta është e paparashikueshme dhe ndodhin aksidente, sëmundje dhe tragjedi të ndryshme. Përmes produkteve siç janë Sigurimi Klasik i Jetës, Sigurimi i Jetës në Grup dhe Sigurimi i Kredimarrësit, ju mund të mbuloheni për shumat e caktuara të cilat janë relevante ndaj ndodhjes së ndonjë fatkeqësie natyrore apo aksidentale. Prandaj, sigurimi i jetës është nevojë që të gjithe duhet ta kemi, në mënyrë që të jemi të mbrojtur financiarisht në raste të papritura të cilat mund të ndodhin në çdo kohë dhe çdo vend.

Dhe të mos harrojmë që sigurimi i jetës mund të shërbejë edhe si një burim fondesh për gjëra të rëndësishme në jetë, si planifikim financiar për të ardhmen, shkollimin e më të dashurve tuaj, një parapagim apo edhe një pensionim më të mirë. Në këto raste, kompania e sigurimit të jetës Illyria Life ofron mbulesë për këto lloj shërbimesh përmes produkteve të saj siç janë Sigurimi Miks i Jetës dhe Bursa Studimore.  

Me pak fjalë, sigurimi i jetës nuk është një luks, por një domosdoshmëri. Është një nevojë që duhet ta ketë çdonjëri dhe një mjet esencial për t'u siguruar që të dashurit tuaj të jenë të mbrojtur, pavarësisht se çfarë sjellë e ardhmja. Pra, nëse ende nuk e keni siguruar jetën, tani është koha për ta bërë. Kujdesuni për familjen tuaj dhe siguroni të ardhmen e tyre, sot.

.......................................

Kompania për Sigurimin e Jetës, ILLYRIA Life ofron të gjitha shërbimet që kanë të bëjnë me Sigurimin e Jetës, ku përmes produkteve të saj siç janë: Sigurimi Miks i Jetës, Sigurimi Klasik i Jetës, Sigurimi i Bursës Studimore, Sigurimi i Jetës në Grup dhe Sigurimi i Kredimarrësit, ju mund të siguroheni në çdo vend dhe në çdo kohë.

*Për të gjitha pyetjet tuaja, ju mund të na telefononi në zyret tona në 038 228 808, të na kontaktoni në Web-Faqe, në Email apo edhe përmes rrjeteve tona sociale Facebook, Instagram dhe Linkedin.

Kalkulo ofertën tuaj më të mirë online

#illyrialife #savainsurancegroup #sigurimiijetes #mesnjerezvetemire #asnjeherevetem