1.10.2020

Punonjësit e dalluar në departamenitn e shitjes (TM3 - 2020)

Në vazhdën e përzgjedhjes së më të dalluarve në Departamentin e Shitjes, epiteti i më të mirëve për Kuartalin e III-të, i takon Menaxherit të Shitjes Burim Halili dhe Këshilltarëve të Shitjes Dafina Gashi dhe Shaban Gashi.

#IllyriaLife #lifeinsurance #savainsurancegroup #thebestofthebest #quarter3