Blog

E Ardhmja e Sigurimeve në Evropë 2022

Javën e shkuar u mbajt konferenca e organizuar nga Reuters Events me temën “E Ardhmja e Sigurimeve në Evropë 2022”, e cila filloi në mëngjesin e ditës së martë të 18 tetorit, për të përfunduar të mërkurën në mbrëmje më 19 tetor.

Kjo konferencë u mbajt në Amsterdam, ku folësit ekspert të fushës së sigurimeve dhe pjesëmarrësit kryesor të kompanive ishin mbledhur për të diskutuar të ardhmen e industrisë së sigurimeve. 

Pjesëmarrës në këtë event ishin edhe përfaqësuesit e Illyria Life.

Reuters Events është një nga kompanitë më të mëdha dhe me rritjen më të shpejtë të ngjarjeve kudo në botë.

#illyrialife #lifeinsurance #savainsurancegroup #neveralone #reutersevents #FOIEurope

Future of Insurance Europe 2022

Future of Insurance Europe 2022

Future of Insurance Europe 2022

Future of Insurance Europe 2022